GENÇ EKONOMİSTLERDEN EKONOMİNİN KALBİNE ZİYARET

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak Akademik Danışman Yrd.Doç.Dr. Pelin Pasin Cowley’in himayesinde etkinlikler düzenleyen Ekonomi Topluluğu, Ankara’ya teknik bir gezi düzenledi.

Geleceğin bilinçli ekonomistleri olma adına alanlarında eğitici etkinlikler düzenleyen topluluk, para ve kur politikalarının kalbi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Genel Müdürlüğü’nü ziyarete etti.

Yetkililerce ağırlanan gençler, kendileri için özel düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Topluluk, toplantının ardından Anıtkabir başta olmak üzere dünya çapında bir kültür merkezi olma özelliğini taşıyan PTT Pul Müzesi’ni ziyaret etti.

Gençler müzede sergilenen Dünya Pulları, Osmanlı Devleti Pulları, Anadolu Hükümeti Pulları, Türkiye Cumhuriyeti Pulları ve 7 ayrı temadan oluşan Tematik Pullar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.